IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арнолд Шварценегер пише нова книга

24 януари 2023 08 40

Ще се изненадате на каква тема е тя

БГНЕС

БГНЕС

Арнолд Шварценегер пише нова книга. Според информация на Page Six, бившият губернатор на Калифорния вече е сключил договор с известното издателство Penguin Press.

Звездата от „Терминаторът“ разказа своята невероятна история в биографичната книга „Зов за завръщане“. Зад гърба си има и няколко, свързани с бодибилдинга и влизането във форма. Ала ще се изненадате, защото следващата му ще бъде на съвсем различна тематика.

75-годишният Шварценегер, който пусна мемоарите си през 2021-а, смята да сподели опита си като мотиватор.

По данни на източник, запознат с проекта, съавторът на мотивационната книга все още не е потвърден.

Арнолд обича да дава съвети на феновете си

В началото на януари холивудската звезда сподели в Instagram, че е попитал последователите си какво искат да виждат в неговия фийд. И те си избрали да разкрие няколко неща – своя метод за поставяне и постигане на цели; лесна тренировка за цялото семейство; съвети за започване от нулата и справяне с успехите; както и интензивната му тренировка за гърди и гръб от златната ера.

„Така че естествено реших да ви дам всичко в едно ръководство. Когато се регистрирате на връзката в моята биография, получавате кратка електронна книга с всичко, което сте искали“, обясни той.

Не е ясно дали Шварценегер, който често мотивира хората да спортуват, ще използва въпросното ръководство като основа за своята нова книга.

По-рано актьорът посъветва последователите си да не бъдат твърде негативни, защото това ще ги съсипе. И ги посъветва една от целите им за 2023 г. да бъде свързана с тяхното здраве.

На 73 години: Арнолд Шварценегер тренира шест пъти в седмицата

Принц Хари заяви, че е имал материали за двойно по-дебела книга

Паулина Порижкова разказва за любовта към Рик Окасек в книга

Междувременно той споделя все повече публикации, в които дава своите мотивационни съвети. „Повечето хора искат да успеят, но не знаят как да съставят план правилно“, казва той в поредното си видео.

Все още няма информация до коя дата Арнолд и неговите партньори трябва да са готови с неговата нова книга. Но предвид голямата му фенска маса, със сигурност ще има интерес към нея.

През 2021 г., в разгара на пандемията от COVID-19, той бе една от известните личности в САЩ, която агитираше хората да се ваксинират, за да бъдат здрави.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари